1. MidNed voorziet Meubelbak van Bosvelt & Zonen van nieuwe reclame

  Door Marco de Gelder Op donderdag 30 augustus 2012, 20:22

  MidNed Reclameproducties is bezig met het hele wagenpark van Bosvelt & Zonen uit Arnhem te voorzien van nieuwe reclame.
  Vandaag hebben wij de meubelbak voltooid.

  Meer informatie over Bosvelt & Zonen op www.bosveltenzonen.nl

 2. MidNed voorziet bus van Verbouwcenter-Ede van reclame

  Door Marco de Gelder Op maandag 15 augustus 2011, 19:33

  MidNed Reclameproducties heeft de Peugeot Boxer van Verbouwcenter Ede voorzien van een supermooie nieuwe belettering.
  Door middel van gedeeltelijke carwrapping is deze bus een ware eye-catcher geworden in de omgeving van Ede.

 3. MidNed levert nieuwe tenue's voor de Horsterhoeve

  Door Marco de Gelder Op dinsdag 09 augustus 2011, 16:42

  ERMELO – Camping en bungalowpark de Horsterhoeve heeft haar veteranenelftal voorzien van een compleet nieuwe uitstraling.
  Het betreft een nieuw tenue welke geheel is ontworpen voor de Horsterhoeve , geleverd door MidNed Reclameproducties uit Heteren. Deze tenue’s hebben als voordeel dat ze op ontwerp worden geproduceerd, zodat ze altijd uniek zijn. De nieuwe uitrusting van de spelers is een ware eye-catcher tijdens de lokale camping-voetbaltoernooien.

  http://www.deweekkrant.nl/artikel/2011/augustus/09/veteranen_camping_de_horsterhoeve_in_het_nieuw

  Horsterhoeve Foto

   

   

 4. Edesche Boys 2 schijft clubgeschiedenis

  Door Marco de Gelder Op zondag 22 mei 2011, 17:09

  Edesche Boys 2 schrijft clubgeschiedenis
  (17-5-2011)
   
  Nadat de mannen van het tweede seniorenelftal van voetbalvereniging Edesche Boys zondag 8 mei al zeker van het kampioenschap waren, heeft de ploeg ook de KNVB beker in hun klasse gewonnen.

  Vanaf het sportcomplex aan de Peppelensteeg vertrok het elftal met een twintigtal supporters in een gele klassieke Amerikaanse Schoolbus naar Twello. De bus was versierd ter gelegenheid van het kampioenschap en met luide muziek van onder andere Queen, ,,We are the champions'', zat de sfeer er al snel in.

  Op neutraal terrein bij SV Twello moest men tegen het tweede elftal van Wilp, die in de competitie in een klasse hoger acteren dan de Edenaren, de KNVB Beker finale spelen. Na een gelijk opgaand begin wisten de Boys op 1-0 voorsprong te komen via een kopbal van Jordy Pol op een vrije trap genomen door Arjan Hardeman. De voorsprong werd echter snel weer weggegeven door slecht verdedigen binnen het Edese strafschopgebied.

  Halverwege de eerste helft werd wederom het overwicht van de Edenaren omgezet in een voorsprong door een goal van Lion Pol. Kort daarna werd het zelfs 3-1 voor de Boys nadat Stefan Jansen een bal die terug kwam van de lat beheerst intikte, en het Edese team leek op rozen te zitten. Bij een rommelige situatie in het doelgebied van de Boys werd er door de scheidsrechter hands door een Edese verdediger geconstateerd. Uit de strafschop wist Wilp 2 vlak voor rust de aansluiter zeker te stellen.

  Ondanks het vertrouwen op de goede afloop, dat tijdens de rust in kleedkamer werd uitgesproken, kwam de gelijkmaker vroeg in de tweede helft. De mentale klap die de Edenaren hierbij opliepen wist Wilp 2 niet om te zetten in een voorsprong. Keeper Willem Zuidveld moest hierbij nog wel reddend optreden bij een hard schot vanaf een meter of tien.

  Nadat de Boys de tegenslag van de 3-3 enigszins te boven kwamen werd het snel 4-3 middels een strakke voorzet van Michel van den Brink die Lion Pol wist in te schuiven. En ook de verlossende 5-3 door Stefan Jansen volgde snel daarop. Toen Wilp 2 vijftien minuten voor tijd weer de aansluiting vond, door wederom een strafschop, was de spanning weer helemaal terug. Wilp ging maximaal in de aanval om de gelijkmaker te forceren.

  Ondanks enkele hectische momenten, kopbal net over en een schot net naast de goal, wisten de Edenaren verdere tegendoelpunten te voorkomen. Dit was ook de eerste keer in de geschiedenis van de Edesche Boys dat een team de dubbel wist te winnen. Een prestatie die daarna uitgebreid werd gevierd in de kantine van de Edesche Boys aan de Peppelensteeg.

  Bron: Edestad

  MidNed Reclameproducties is hoofdsponsor van Edesche Boys 2

 5. MidNed Start met schoolfoto site

  Door Marco de Gelder Op donderdag 17 maart 2011, 18:47

  MidNed Reclameproducties start per 17 maart a.s. met een speciale nieuwe site voor schoolfotografie.

  Deze is te vinden op www.denieuweschoolfotograaf.nl

 6. MidNed hoofdsponsor Edesche Boys 2

  Door Marco de Gelder Op vrijdag 19 november 2010, 21:14

  MidNed Reclameproducties & MidNed Bedrijfskleding is hoofdsponsor geworden van de jongens van voetbalclub Edesche Boys 2.
  MidNed heeft het hele team in het nieuw gestoken en voorzien van nieuwe tenue's, trainingspakken en windjacks. De tenue's zijn compleet door ons ontworpen, zodat de clubkleuren wel behouden bleven, maar op een speelsere manier tevoorschijn zijn gekomen.

   

 7. Twitteraccount voor MidNed

  Door Marco de Gelder Op zaterdag 02 oktober 2010, 18:23

  Vanaf vandaag heeft MidNed een eigen twitteraccount: @midnedreclame

  Hierop staat het laatste nieuws over ons bedrijf, promoties en aanbiedingen.
  Volg ons nu!